7 Aralık 2013 Cumartesi

Apple Safari 5.1.7 Türkçe Katılımsız Full indir


Safari 5.1.7  Türkçe Katılımsız Full indir 32ve64 Bit





Safari 5.1.7  Türkçe indir
Safari 5.1.7  Türkçe Katılımsız Full indir





Basit ve sik arayuzu ile Safari internet gezintileriniz sirasinda sizin onunuzden cekiliyor ve en eglenceli internet deneyimini kendinizi guvende hissederek yapabilmenizi sagliyor. Apple'in hiz ve guvenlik konusunda cok iddiali oldugu bu program Windows isletim sistemleri icin gelistirilmeye devam ediyor.






Hizli performans, sik ve basit arayuz, kolay kullanim, sik kullanilanlar, pop-up bloklama, icerik arama, sekmeli gezinti, entegre RSS destegi, otomatik form doldurma, yeniden boyutlandirilabilir metin bosluklari, gizli ve ozel gezinti gibi bircok ozellik ve gelismis guvenlik secenekleri ile Safari artik Windows kullanicilari icin de buyuk bir alternatif olarak karsimizda.





Safari 5, sahip oldugu Nitro javascript motoru teknolojisi ile javascript sonuclarini eski Safari surumlerine gore 4.5 kat daha hizli bir sekilde gerceklestirerek internet deneyiminizi cok daha hizli bir hale getirmis bulunuyor.





HTML 5 cevrimdisi destegi, Acid 3 testinden tam not gibi bircok yenilik ve ozellik ile donatilmis olan Apple Safari, internet deneyiminizi guvenli ve hizli bir hale getirmeye hazir.






____________________________________________________________________




Boyut: 36 MB 


Sıkıştırma: RaR / Şifre: epsilonelitr


Tarama: ESET / Durum Temiz


CyberLink PowerDVD Ultra v13.0.2720.57 Multilanguage [ x86 - x64 ] - Katılımsız - VİP ÖZEL






____________________________________________________________________












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder